Ankesak i boligtvist åpnet med verbal krangel

11/9/2023

En konflikt om et byggeprosjekt i Heggedal nådde lagmannsretten, hvor advokat Lars-Henrik Windhaug på vegne av en nabogruppe hadde stevnet utbyggeren for å stanse byggearbeidene. Boligens plassering på et høydedrag midt i nabolaget provoserte naboene, som ønsket å stoppe prosjektet. Naboene vant i første runde ved at tingretten påla byggestans inntil en endelig rettsavgjørelse var klar, som ble anket av utbyggeren. Under rettsmøtet i lagmannsretten kom det til verbale krangler mellom partenes advokater, og dommeren måtte irettesette dem. Takstmenn anslo at en av boligene ville få redusert markedsverdi med minst 500.000 kroner på grunn av prosjektet.

Foto: Budstikka.

Les hele artikkelen
"Had the great pleasure of teaming up with  Lars-Henrik on a case related to our property in Norway. Thanks to Lars-Henrik’s strucured and creative approach we reached a settlement above expectations and within a shorter time. Can HIGHLY recommend Lars-Henrik!"
Pierre Martensson | Klient entreprise
"Jeg vil uten tvil anbefale advokat Lars-Henrik Windhaug til alle som søker profesjonell, kunnskapsrik og engasjert juridisk bistand" 
Ole Johan Aanestad | Klient kontraktsrett
"Svært god hjelp og rådgivning fra advokat Lars-Henrik Windhaug i en ubehagelig tvistesak mot enreprenørskap. Lars-Henrik har raskt satt seg inn i saken og gitt oss tydelige råd fra første dag, og fremfor alt stått stødig i vanskelige situasjoner som har oppstått i møte med en urimelig og uredelig motpart." 
Thilde Hexeberg Evensen | Klient entreprise
"Norsk Brannvern AS engasjerte advokat Lars-Henrik Windhaug i forbildelse med en arbeidsrettstvist. Han guidet styret gjennom prosessen og ga tydelige råd på veien. Korrespondansen gikk meget bra, og han satt seg raskt inn i problemstillingen. Windhaug var svært effektiv og løsningsorientert, og vi fikk et resultat som stod langt over forventningene." 
Norsk Brannvern AS | klient arbeidsrett

Er du usikker på om du har en sak, eller trenger en advokat?

Fyll ut kontaktskjemaet så tar vi kontakt med deg. Det er helt uforpliktende, og du blir ikke belastet for samtalen når vi ringer deg opp.

Vi mener det bør være en lav terskel for å benytte seg av juridisk bistand, og i mange tilfeller kan saken løses uten omfattende arbeid dersom vi får delta tidlig i prosessen.
Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon.
Oops! Something went wrong while submitting the form.