Entreprise

Entreprise

I entreprisesaker løper prosjektene over lang tid, de kan være mange fasetterte, og det kan være mange aktører involvert. Advokatfirmaet Windhaug bistår entreprenører og byggherrer i SMB-segmentet med generell entrepriserett, rådgiverkontrakter, HMS og byggherreforskriften samt sluttoppgjør. Vi er dedikert til å levere skreddersydde løsninger for alle trinn av prosessen med et klart fokus på kvalitet og nøyaktighet.

Vi bistår også med entreprisesaker basert på bustadsoppføringslova, tar på oss oppdrag for både forbruker (byggherre) og entreprenør. Dette er eksempler på hva vi kan bistå med:

  • Forbrukerentreprise
  • Offentlig anskaffelser og anbud
  • Tvister og rådgivning forbundet til NS kontrakter
  • Spørsmålet relatert til plan- og bygningsloven.
"Had the great pleasure of teaming up with  Lars-Henrik on a case related to our property in Norway. Thanks to Lars-Henrik’s strucured and creative approach we reached a settlement above expectations and within a shorter time. Can HIGHLY recommend Lars-Henrik!"
Pierre Martensson | Klient entreprise
"Jeg vil uten tvil anbefale advokat Lars-Henrik Windhaug til alle som søker profesjonell, kunnskapsrik og engasjert juridisk bistand" 
Ole Johan Aanestad | Klient kontraktsrett
"Svært god hjelp og rådgivning fra advokat Lars-Henrik Windhaug i en ubehagelig tvistesak mot enreprenørskap. Lars-Henrik har raskt satt seg inn i saken og gitt oss tydelige råd fra første dag, og fremfor alt stått stødig i vanskelige situasjoner som har oppstått i møte med en urimelig og uredelig motpart." 
Thilde Hexeberg Evensen | Klient entreprise
"Norsk Brannvern AS engasjerte advokat Lars-Henrik Windhaug i forbildelse med en arbeidsrettstvist. Han guidet styret gjennom prosessen og ga tydelige råd på veien. Korrespondansen gikk meget bra, og han satt seg raskt inn i problemstillingen. Windhaug var svært effektiv og løsningsorientert, og vi fikk et resultat som stod langt over forventningene." 
Norsk Brannvern AS | klient arbeidsrett

Er du usikker på om du har en sak, eller trenger en advokat?

Fyll ut kontaktskjemaet så tar vi kontakt med deg. Det er helt uforpliktende, og du blir ikke belastet for samtalen når vi ringer deg opp.

Vi mener det bør være en lav terskel for å benytte seg av juridisk bistand, og i mange tilfeller kan saken løses uten omfattende arbeid dersom vi får delta tidlig i prosessen.
Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon.
Oops! Something went wrong while submitting the form.