Våre referanser

Les referanser fra våre kunder.

Glen Børge Løseth Flø | Klient erstatningsrett

"Lars-Henrik Windhaug er en meget hyggelig advokat. Tar seg tid til å lytte og er en kunnskapsrik advokat som bryr seg om å gjøre det bra for klienten og er raskt på ball når du vil ha tak i han eller han skal gjøre noe for deg. Hadde han både i tingretten og lagmannsretten - med klink seier i begge omganger. Gjorde seg godt kjent med saken og menneskene rundt sånn at han møtte veldig forberedt hver gang. Anbefaler han på det sterkeste!"

Skinclinic AS | Klient næringseiendom

"Som bedriftseier brukte jeg advokat Lars Henrik Windhaug i en utleietvist av næringseiendom. Han er en utrolig dyktig advokat som jeg varmt kan anbefale til andre."

Linda Notø | Klient kontraktsrett & familierett

"Har du behov for juridisk bistand, vil jeg definitivt anbefale Lars-Henrik. Det er så mye jeg ville ha sagt så jeg må sammenfatte mine erfaringer i en punktliste:

 • Sjarmerende og behagelig vesen. Opptrer alltid respektfullt og høflig mot alle – også motpart.
 • Det er lett å snakke med ham og forstå hva han mener.
 • Han lytter godt og stiller de rette spørsmålene. Jeg har aldri opplevd at noen av mine argument ikke er blitt hørt eller avfeid uten at dette har blitt betimelig begrunnet.
 • Jeg har erfart å bli tatt på alvor fra første møte og med full forståelse for hvor viktig denne saken har vært for meg.
 • Han er tydelig på konsekvenser med et søksmål ved å understreke prosessrisiko i forhold til både kostnader, tidsbruk og at man aldri har garanti for rettens konklusjon.
 • Han er kunnskapsrik, men ydmyk i forhold til hva han kan, men nøler ikke med å foreta nærmere undersøkelser eller konferere med andre som har spisskompetanse.
 • Oppfatter raskt essensen i sakskomplekset og svært dyktig til å sammenfatte dette og legge det frem på en pedagogisk måte.
 • Er engasjert og dedikert, det skjer mye tenkearbeid utenfor den tiden som konkret blir brukt til selve saksarbeidet.
 • Proaktiv og innovativ i forhold til å finne løsninger og bygge opp jussen sammen med saksfremstillingen. Lite synsing, føling og antakelser.
 • Han har evnen til å være et medmenneske og er svært støttende i en saksprosess som er ekstremt belastende.
 • Har en positiv og motiverende energi.
 • Jobber på en effektiv og strukturert måte.
 • Gjør veldig godt og grundig forarbeide, både med prosesskriv og til rettsbehandling.
 • I retten er han alltid opplagt, veldig rolig, ryddig, taktisk og lar seg ikke vippe av pinnen. 
 • Han er rask til å justere fokus dersom det er nødvendig basert på hva som kommer frem i retten i løpet av dagen og bruker også kvelder på dette.
 • Er svært ryddig i all korrespondanse og følger alltid opp det som er avtalt.
 • Jeg har aldri opplevd en telefonsamtale eller møte hvor jeg har sittet igjen med en opplevelse av at dette var å dra ut tiden for å kunne fakturere. Dessverre har jeg opplevd det flere ganger i møte med andre advokater."

Ole Johan Aanestad | Klient kontraktsrett

"Jeg har hatt gleden av å motta juridisk bistand fra Advokat Lars Windhaug i forbindelse med en svært komplisert sak.

Ikke bare viste Advokat Lars Windhaug en imponerende faglig kompetanse, men han viste også en genuin interesse for min sak og mine bekymringer. Han lyttet nøye til mine spørsmål og bekymringer, og ga grundige og veloverveide svar som hjalp meg med å føle meg trygg gjennom hele prosessen.

Jeg vil uten tvil anbefale Advokat Lars Windhaug til alle som søker profesjonell, kunnskapsrik og engasjert juridisk bistand. Hans evne til å takle komplekse saker og samtidig kommunisere tydelig og effektivt er enestående. Jeg er svært takknemlig for hans innsats og bidrag til min sak, og jeg vil ikke nøle med å søke hans ekspertise igjen hvis behovet skulle oppstå."

Bitruption AS | Klient kontraktsrett

I forbindelse med en økonomisk tvistesak var Lars Henrik imponerende rask og dyktig med å forstå problemet. Han var rask på ballen og kom tilbake med en strukturert løsning og la en smart juridisk strategi. Dersom du trenger advokatbistand så kan jeg anbefale Lars Henrik på det sterkeste.

Daglig leder Ole André Knutli

Ragnhild M. Hansen og Kim Fredriksen | Klient nabotvist & eiendomsrett

"Adv Windhaug bisto oss i en rettslig tvist mot en utbygger som skulle bygge i strid med servitutter på nabotomten.

Vi vant alle rettsrunder, som endte med 8 fullt seirende rettsrunder mot utbygger, hvor 3 av dem var ifht servituttene og 5 etter naboloven i samme sakskomplekset.Windhaug er særdeles kvikk og skarp, han satte seg grundig inn i saken fra første stund og hadde full kontroll, og gjorde egne vurderinger og kom med gode råd hele veien. Serviceminded som få, svarte alltid og innen kort tid. Vi var fullt ivaretatt og kunne ikke fått en bedre advokat til denne saken.

Visstnok ble vi første og eneste i landet som ved dom fikk revet og flyttet utbyggers påbegynte hus av hensyn til oss naboer etter naboloven. Det hadde vi ikke fått til uten Windhaugs brilliante sjakktrekk og innspill, kunnskaper og håndtering av saken. Hvis du trenger en advokat med høy kompetanse på eiendom kan Windhaug absolutt anbefales på det varmeste."

Kristin Eriksen | Klient eiendomsrett

"Først av alt vil jeg få gi et stort takk til Lars Henrik for hans gode hjelp og støtte igjennom fire år med advokathjelp, uten deg hadde vi ikke kommet langt :)

Vi avslutter i høst en fire års lang rettsprosess angående vårt hus og eiendom. Vi kjøpte huset i 2015, og allerede etter kort stund ble det oppdaget store mangler som ikke var opplyst i prospektet. Lars Henrik fikk oppdraget, og fikk nøstet opp i nødvendig informasjon. Han er ryddig og strukturert i sitt arbeid, og får med seg hver minste detalj. En advokat med stor kunnskap innen eiendom!

Vi hadde i perioden to saker gående, og Lars Henrik var soleklart vårt førstevalg i begge tilfeller. Helt rå i retten, saklig og stødig og full kontroll på alle detaljer.

Ettersom at vi har vært hans klienter gjennom fire år har vi fått lære Lars Henrik å kjenne. Han har en flott personlighet med mye empati.

Vi nøler ikke med å anbefale han til andre som skulle trenge hjelp. Et godt og trygt valg!"

Thilde Hexeberg Evensen | Klient entreprise

"Svært god hjelp og rådgivning fra advokat Lars-Henrik Windhaug i en ubehagelig tvistesak mot entreprenørselskap. Lars-Henrik har raskt satt seg inn i saken og gitt oss tydelige råd fra første dag, og fremfor alt stått stødig i vanskelige situasjoner som har oppstått i møte med en urimelig og uredelig motpart."

Trond Aarskog | Klient eiendomsrett

"Lars-Henrik Windhaug var en uvurderlig støttespiller ifm. et uheldig hyttekjøp.

I en tung situasjon der hyttedrømmen ikke ble helt som ventet var det betryggende å ha Lars-Henrik på laget. Samtidig som han guidet oss gjennom kompliserte lover og regler passet han på å ha et realistisk bilde på hva vi kunne forvente og veien frem til mål.

I et forlik er nok ingen helt fornøyde og det koster å bruke advokat, men jeg er overbevist om at vi ikke hadde oppnådd det samme om vi hadde kjørt saken mot et stort selskap på egenhånd."

Norsk Brannvern AS | Klient arbeidsrett

Norsk Brannvern AS engasjerte advokat Lars-Henrik Windhaug i forbindelse med en arbeidsrettstvist. Han guidet styret gjennom prosessen og ga tydelige råd på veien. Korrespondansen gikk meget bra, og han satt seg raskt inn i problemstillingen. Windhaug var svært effektiv og løsningsorientert, og vi fikk et resultat som stod langt over forventningene.

Vinje Entreprenørservice AS | Klient kontraktsrett/eiendomsrett

"Vinje Entreprenørservice brukte advokat Lars-Henrik Windhaug til en tvist mot grunneier. Saken gjaldt spørsmål om heving av rett til mineralutvinning var urettmessig eller ikke. Advokat Windhaug satt seg raskt inn i sakens problemstilling, og anbefalte søksmål motgrunneier med krav om erstatning, og vi vant i tingretten. Et trygt og godt valg".

Pierre Martensson | Klient entreprise

"Had the great pleasure of teaming up with  Lars-Henrik on a case related to our property in Norway. Thanks to Lars-Henrik’s strucured and creative approach we reached a settlement above expectations and within a shorter time. Can HIGHLY recommend Lars-Henrik!"

Er du usikker på om du har en sak, eller trenger en advokat?

Fyll ut kontaktskjemaet så tar vi kontakt med deg. Det er helt uforpliktende, og du blir ikke belastet for samtalen når vi ringer deg opp.

Vi mener det bør være en lav terskel for å benytte seg av juridisk bistand, og i mange tilfeller kan saken løses uten omfattende arbeid dersom vi får delta tidlig i prosessen.
Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon.
Oops! Something went wrong while submitting the form.