Har ikkje kome fram noko nytt

11/9/2023

I rettssaken mot Ulstein kommune, vitnet flere personer som hadde kjent Glen Børge Løset Flø på skolen. Et tidligere vitne som hadde vært assistent i klassen til Flø, kunne ikke huske at han var redd eller hadde opplevd negative episoder med ham. Advokat Lars-Henrik Windhaug spurte vitnet om Flø hadde slått hodet eller brukket hånden, men vitnet hadde ingen slik informasjon. Et annet vitne, en tidligere lærer av Flø, beskrev ham som en flott gutt og en aktiv deltaker i klasserommet og friminuttene. Vitnet husket at Flø hadde blitt skremt en gang, men mente at mobbing ikke ble tatt opp med foreldrene hans. Et tredje vitne fra PPT kunne ikke huske mye utover det som stod i rapporten, men sa at testene indikerte vansker med å forstå sosiale situasjoner. Vitnet mente også at rapporten ikke viste hele bildet. Et fjerde vitne, en tidligere kontaktlærer av Flø på ungdomsskolen, beskrev ham som åpen og hadde et godt forhold til ham. Vitnet husket ingen mobbing på skolen. Advokat Windhaug spurte om informasjon om mobbing fra barneskolen ble gitt til den tidligere kontaktlæreren, som svarte at det ikke hadde skjedd. Et femte vitne, en tidligere inspektør ved ungdomsskolen, sa at det ikke ble gitt informasjon fra Hasund skole da Flø begynte på Ulstein ungdomsskole. Advokaten til Glen Børge Løset Flø, Lars-Henrik Windhaug, argumenterte for at kommunen ikke hadde presentert nye bevis i saken.

Les hele artikkelen
"Had the great pleasure of teaming up with  Lars-Henrik on a case related to our property in Norway. Thanks to Lars-Henrik’s strucured and creative approach we reached a settlement above expectations and within a shorter time. Can HIGHLY recommend Lars-Henrik!"
Pierre Martensson | Klient entreprise
"Jeg vil uten tvil anbefale advokat Lars-Henrik Windhaug til alle som søker profesjonell, kunnskapsrik og engasjert juridisk bistand" 
Ole Johan Aanestad | Klient kontraktsrett
"Svært god hjelp og rådgivning fra advokat Lars-Henrik Windhaug i en ubehagelig tvistesak mot enreprenørskap. Lars-Henrik har raskt satt seg inn i saken og gitt oss tydelige råd fra første dag, og fremfor alt stått stødig i vanskelige situasjoner som har oppstått i møte med en urimelig og uredelig motpart." 
Thilde Hexeberg Evensen | Klient entreprise
"Norsk Brannvern AS engasjerte advokat Lars-Henrik Windhaug i forbildelse med en arbeidsrettstvist. Han guidet styret gjennom prosessen og ga tydelige råd på veien. Korrespondansen gikk meget bra, og han satt seg raskt inn i problemstillingen. Windhaug var svært effektiv og løsningsorientert, og vi fikk et resultat som stod langt over forventningene." 
Norsk Brannvern AS | klient arbeidsrett

Er du usikker på om du har en sak, eller trenger en advokat?

Fyll ut kontaktskjemaet så tar vi kontakt med deg. Det er helt uforpliktende, og du blir ikke belastet for samtalen når vi ringer deg opp.

Vi mener det bør være en lav terskel for å benytte seg av juridisk bistand, og i mange tilfeller kan saken løses uten omfattende arbeid dersom vi får delta tidlig i prosessen.
Check - Elements Webflow Library - BRIX Templates

Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon.
Oops! Something went wrong while submitting the form.